Microsoft Office Pro Plus 2019 - 1 user PC

Microsoft Office Pro Plus 2019 - 1 user PC

Verkoop je oude laptop, iPad of iPhone aan ons!

Verzendkosten: € 6,95
 Eenmalige aanschaf, Office 2019 Pro voor Windows
 Onbeperkt geldig voor een activatie op één apparaat
 Keuze tussen Nederlands, Engels, en 40 andere talen
 Gratis verzending, geen extra kosten
 Simpel te downloaden vanaf Microsoft Website
 Inclusief Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access en OneNote.
€ 34,99 € 28,92
Op voorraad

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Microsoft Office

Als bedrijf kun je er niet omheen: werken met Microsoft Office Professional. Het aanbod van functionaliteiten en de vanzelfsprekende integratie met Microsoft Windows maken deze zakelijke activatiecode van Microsoft Office nagenoeg noodzakelijk. Hiermee maakt u eenvoudig en efficiënt elk soort document op. Facturen opmaken, rapporten schrijven, berekeningen doen en presentaties maken wordt zo eenvoudig en overzichtelijk..

Eenmalige aanschaf

De kosten van Microsoft Office 2019 Professional zoals hier getoond, zijn éénmalig. Dat betekent dat u na het kopen van deze activatiecode geen verdere kosten maakt voor het gebruik van uw Microsoft Office 2019 Professional activatiecode. Wanneer u de activatiecode hier bestelt, kunt u direct het pakket downloaden en kunt u meteen aan de slag met uw Office Suite 2019. Deze stappen zijn van duidelijke instructies voorzien.

Inhoud zakelijke Office activatiecode

Alle office programma's zijn onderdeel van deze activatiecode. Dit pakket bevat Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher, onenote en Access. .

Talen

Zoekt u Microsoft Office 2019 Professional in het Nederlands? Vanzelfsprekend maakt een geheel Nederlandstalige interface onderdeel uit van deze activatiecode. Dat geldt voor alle menu's en benamingen, maar ook voor de spellingscontrole. Mocht u liever een andere taal gebruiken, dan kiest u uit zo'n 40 talen.

Schrijf uw eigen review
Review:Microsoft Office Pro Plus 2019 - 1 user PC
Bekijk ook