Refurbished Lenovo

Door een refurbished Lenovo laptop te kopen, kies je voor een nieuwe computer zonder dat je daar direct een vermogen voor kwijt bent. Deze laptops hebben al een eigenaar gehad, maar zijn voor onze verkoop goed gecontroleerd op kwaliteit. Zo nodig zijn onderdelen gerepareerd en up-to-date gebracht. Dit levert je een refurbished Lenovo op die als gloednieuwe aanvoelt.

Ook refurbished zijn de laptops van Lenovo van topniveau

Vanwege de door ons uitgevoerde transitie naar refurbished laptops van Lenovo, draaien ze weer razendsnel en zonder enige problemen de programma’s die je nodig hebt voor je werk of privégebruik. Wij bieden opties aan uit een ruim assortiment met laptops. Hierin vind je onder andere de refurbished Lenovo thinkpad. Lenovo’s thinkpad-serie verwijst naar computers en laptops die zijn gericht op de zakelijke markt. Deze zijn ideaal voor al je werk- of studiegerelateerde werkzaamheden. In ons aanbod vind je ongetwijfeld ook jouw refurbished Lenovo thinkpad. QX Systems uit Nijmegen stelt je in staat goede gebruikte laptops te kopen. Daarnaast bieden wij refurbished tablets aan.

Bestel vandaag nog uw laptops en tablets

Bij QX Systems uit Nijmegen zijn we in meerdere categorieën actief in de refurbished wereld en verkopen we naast thinkpads van Lenovo ook artikelen als refurbished iPhones X. Iedere dag doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat we aan u een goed aanbod presenteren aan onze klanten. In dit aanbod vind je ook jouw refurbished computers. Bekijk ook zeker de hoogwaardige refurbished HP elitebook i5. Aarzel niet om ons te bellen op +31243604697 als je extra assistentie nodig hebt. Ook is het mogelijk het contactformulier in te vullen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als