Verzenden en retourneren

Retourneren

U heeft een afkoelperiode van 14 werkdagen, ingaande op de dag na levering, waarin zonder opgaaf van reden een product kunt retourneren. 

Uitzonderingen zijn:

  • Op maat geassembleerde pc’s
  • Software waarvan de verpakking geopend is

Ruilen kan binnen 30 dagen na aankoop. Het betreft alle artikelen, uitgezonderd software of andere producten waarvan de verzegeling (seal) is verbroken, telefoonkaarten en belpakketten of andere gepersonificieerde producten. Daarnaast dient het product compleet in de verpakking te zitten, onbeschadigd te zijn en voorzien te zijn van de originele of een kopie factuur. U kunt er voor kiezen om het product terugbrengen in onze winkel of terug te sturen. Wij streven er altijd naar om zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug te storten, de maximale termijn hiervoor is 30 dagen.

Retourneren met een retour formulier
Alle producten die retour gestuurd worden dienen schriftelijk kenbaar gemaakt te worden. Dit doet u door een e-mail te sturen naar support@qxsystems.net. Vermeld hierbij in ieder geval uw naam- en adresgegevens, telefoonnummer, het betreffende factuur- en/of ordernummer en uw bankrekeningnummer. Vervolgens krijgt u per e-mail een een ticketnummer welke u samen met het product retour dient te sturen. Zie voor meer informatie Artikel 9 van onze algemene voorwaarden.


Retourneren en verzendkosten
U kunt uw product terugsturen naar het onderstaand retouradres. Wij zullen de aankoopsom van het product, inclusief eventueel berekende verzend- en betalingskosten terugstorten op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. 


Online bestellen en offline retourneren
U kunt altijd het door uw bestelde product in onze winkel retour brengen. Een van onze medewerkers zal dan de afhandeling verder voor u verzorgen 

Retouradres:
QX Systems
In de betouwstraat 33
6511GB Nijmegen